19-12-08

SPAANSE MOSSEL m/paprikavinaigrette (vraag v/ANNE-MARIE)

hapje spaanse mossel

 

 

Ingrediënten voor 4 hapjes:

-          4 grote Spaanse mosselen

-          30 g rode paprika

-          30 g groene paprika

-          ½° kleine skalot

-          1 eetlepel sherryazijn

-          1 eetlepel appelazijn

-          2 eetlepels fijne olijfolie

-          zout & peper v/d molen

 

 

Bereiding:

-          stoom de mosselen kort gaar

-          haal uit de schelp & bewaar koel

-          selecteer de vier mooiste schelpen

-          snij de rode & groene paprika & sjalot in fijne brunoise

-          vermeng m/d twee soorten azijn, olijfolie, peper & zout

-          laat 4 uur marineren

-          leg de mosselen in de schelpen

-          lepel de paprikavinaigrette rondom

12:00 Gepost door manolito | Permalink | Commentaren (1) | Tags: spaanse mossel, paprikavinaigrette |  Facebook |

Commentaren

spaanse mossel zelf ben ik verzot op dit gerechtje,waneer we in spanje zijn weten we waar we de mossels kunnen kopen.we prepareren deze zelf ook ginder,mijn vraag is waar kun je deze mossels hier vinden.dank u

Gepost door: robert | 21-12-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.