06-01-09

APPELEN m/amandelsaus (vraag v/GEERT)

Ingrediënten:

-          4 stevige appelen

-          4 koffielepels rijstsiroop, honing of ahornsiroop

-          kaneel

-          zout

-          amandelschilfers

-          4 koffielepels amandelpasta

 

Bereiding:

-          verwarm de oven voor op 150°C

-          snijd de appelen i/teerlingen

-          rooster de amandelschilfers i/d oven op 150°C

-          haal ze uit de oven en verhoog de temperatuur tot 200°C

-          meng de amandelpasta, rijstsiroop, kaneel & zout

-          voeg water toe tot de pasta even vloeibaar is als het water

-          vul een ovenschotel (met rechte randen) m/d appelteerlingen

-          overgiet m/d zeer vloeibare pasta tot de teerlingen half onder staan

-          gaar i/d voorverwarmde oven op 200°C

-          garneer m/d amandelschilfers

-          dien warm op

00:03 Gepost door manolito | Permalink | Commentaren (0) | Tags: appelen, amandelsaus |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.