03-02-09

Duitse aardappelsalade (vraag v/SYLVIA)

Duitse aardappelsalade

Ingrediënten voor 4 personen:

-          1 zakje aardappelen (500 g, voorgekookt)

-          2 blikje kleine worstjes

-          100 g Praagse ham

-          1 lente-uitje

-          1 eetlepel mayonaise

-          1 eetlepel olijfolie

 

Bereiding:

-          breng water a/d kook & laat de aardappelen er +/- 5 min. in koken tot ze gaar zijn, maar NIET papperig

-          dompel de worstjes even in heel heet water

-          haal ze er uit en snijd ze i/stukjes

-          maak de aardappelen aan m/d mayonaise & de olie

-          voeg de worstjes & de in stukjes gesneden ham toe & roer goed om

-          snijd het lente-uitje i/ringen & voeg het net voor het serveren v/d salade toe

-          serveer deze aardappelsalade lauw of licht gekoeld

 

Tip:

-          ook lekker op een warme dag m/e groene salade er bij

11:09 Gepost door manolito | Permalink | Commentaren (0) | Tags: aardappelsalade |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.