09-03-09

LAMSBOUT m/rozemarijn (vraag v/ANJA)

lamsbout met rozemarijn

Ingrediënten voor 4 à 6 personen:

-          1,5 kg lamsbout

-          6 in fijne schijfjes gesneden teentjes knoflook

-          12 takjes rozemarijn

-          ¼° kopje sinaasappelmarmelade

-          ¼° kopje witte wijn

 

Bereiding:

-          verwarm de oven voor op 200°C

-          maak kleine insnijdingen i/d lamsbout

-          druk daar de stukjes knoflook & rozemarijn in

-          leg de lamsbout i/d ovenschaal

-          meng de marmelade m/d wijn

-          giet dit over het lamsvlees

-          bak alles gedurende +/- 40 min. (tot het vlees gaar is)

-          dien op m/gebakken aardappeltjes & gebakken stukjes look

12:26 Gepost door manolito | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lamsbout |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.