26-10-09

ORANGE à la turque (VRAAG v/STEFAAN)

orange à la turque

Ingrediënten:

-          225 g sinaasappelsap

-          75 g suikerwater

-          4 kaneelstokken

-          ¼° vanillestok

-          300 g partjes sinaasappel,mandarijn of clementine naar keuze

-           

Bereiding:

-          laat sap & suikerwater samen m/d vanillestokken & vanille opkoken

-          giet over de partjes fruit

-          laat nu nog 3 min. trekken o/e zacht vuurtje

.

Ingrediënten:

-          225 g sinaasappelsap

-          75 g suikerwater

-          4 kaneelstokken

-          ¼° vanillestok

-          300 g partjes sinaasappel,mandarijn of clementine naar keuze

-           

Bereiding:

-          laat sap & suikerwater samen m/d vanillestokken & vanille opkoken

-          giet over de partjes fruit

-          laat nu nog 3 min. trekken o/e zacht vuurtje

19:15 Gepost door manolito | Permalink | Commentaren (0) | Tags: orange a la turque |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.