24-02-10

Torentje v/appels (vraag v/NADINE)

Torentje.

TORENTJE V/GEKARAMELISEERDE APPELS, ROZIJNENBROOD, GANZENLEVERTERRINE, SINT-JACOBSSCHELPDIEREN & BALSAMICOCREME

Ingrediënten voor 4 personen:

-          2 appels

-          2 el suiker

-          4 sneetjes rozijnenbrood

-          4 schijven foie gras

-          8 sint-jacobsschelpdieren

-          2 el balsamico-crème

 

Bereiding:

-     schil & versnij de appels

-     karameliseer de schijfjes i/e pan m/boter & suiker o/e heet vuur

-     druk m/e glas of serveerring 4 rondjes uit het rozijnenbrood & bak deze i/e pan m/boter

-     rooster de sint-jacobsschelpdieren kort i/e grillpan m/wat boter & kruid ze m/peper & zout

-     stapel i/e serveerring de gebakken appelschijven, het rozijnenbrood, een schijfje foie gras & de schelpdieren

-     garneer het bord m/wat balsamico-crème

01:57 Gepost door manolito | Permalink | Commentaren (0) | Tags: torentje |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.