20-12-10

PASTINAAKPUREE (vraag v/MYRNA)

pastinaakpuree.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASTINAAKPUREE

Ingrediënten voor 4 personen:

-          4 pastinaken

-          1 dl melk

-          1 dl room

-          olijfolie

-          peper & zout

 

Bereiding:

-     verwarm de oven voor op 200 °C

-     schil de pastinaken, doe ze i/e ovenschaal & besprenkel ze m/olijfolie

-     rooster ze gedurende 20 min. i/d voorverwarmde oven op 200 °C

-     warm de room op m/d melk

-     plet ze m/d pastinaken tot puree

-     kruid m/peper & zout

 

Tips:

-          vind je de smaak van pure pastinaak té sterk, vervang dan voor hetzelfde gewicht de helft v/d pastinaken door aardappelen

15:34 Gepost door manolito in RECEPTEN | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pastinaak, puree |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.