21-05-13

ROGVLEUGEL (vraag v/Etienne)

img196.jpg

ROGVLEUGEL m/PREI

Ingrediënten voor 4 personen:

-              8 filets v/rogvleugel

-              4 wit v/prei

-              200 g boter

-              het sap v/e citroen

-              peper & zout

-              4 vellen aluminiumfolie

 

Bereiding:

-              neem de vellen aluminiumfolie & besmeer de bovenkant m/boter

-              leg op ieder vel twee rogfilets naast elkaar m/d witte kant naar beneden

-              kruid de vis m/peper, zout & citroensap

-              rol nu de vis op en als een snoepje verpakken i/d folie

-              de uiteinden van de vier rolletjes ducht dichtdraaien als een caramel

-              deze “paupiettes” 10 min. i/kokend water houden

-              het wit v/prei i/dunne staafjes snijden

-              de gewassen staafjes prei 1 min. i/kokend water dompelen

-              het water weggieten & al roerend de halfzachte boter toevoegen

-              kruiden m/peper & zout

-              haal de pakjes vis uit het water

-              verwijder de verpakkingen

-              snij het visvlees i/plakjes v/1 cm dik

-              leg de plakjes op voorverwarmde borden

-              met de saus m/prei overgieten

23:48 Gepost door manolito in RECEPTEN | Permalink | Commentaren (0) | Tags: "rogvleugel" |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.